Ballonturen er for dig og 11 venner, som du frit kan invitere med. I vil næsten også kunne bestemme, hvilket naturområde I flyver over. Der trækkes lod om ballonturen blandt de indkomne forslag og oplevelser her på naturkanon.dk.

Derudover vil juryen blandt alle de indkomne oplevelser præmiere 10 beskrivelser, som de finder særlig inspirerende. Hver af disse vil modtage en gavekurv med lokale specialiteter.

For at deltage skal du sætte kryds i boksen “Jeg ønsker at deltage i konkurrencen” og opgive din mail-adresse.

Konkurrencen er slut. Vinderne får direkte besked. 

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er arrangeret af Miljø- og Fødevareministeriet som en del af Danmarks Naturkanon. Alle henvendelser i forbindelse med konkurrencen rettes til:

Miljø- og Fødevareministeriet
naturkanon@mst.dk

Deltagelse

En ballontur: Alle har mulighed for at deltage i lodtrækningen om ballonturen. De der lagde et forslag til et sted, de syntes skulle nomineres, har allerede kunnet tilmelde sig. Det kan du nu også, hvis du her på hjemmesiden under et af de 30 nominerede naturområder fortæller om en oplevelse, du har haft netop på det sted.

Gavekurve med lokale specialiteter: Alle har mulighed for at komme i betragtning til at få en af de 10 gavekurve med lokale specialiteter. Det gør du ved her på hjemmesiden under et af de 30 nominerede naturområder at fortæller om en oplevelse, du har haft netop på det sted.

For at deltage i konkurrencen om en ballontur og de 10 gavekurve skal du dog sætte kryds i boksen “Jeg ønsker at deltage i konkurrencen” og opgive din mail-adresse.

Du er naturligvis velkommen til at dele flere oplevelser på samme måde, som du også kunne stille flere forslag.

Én mail-adresse deltager dog kun med ét lod i den endelige lodtrækning om en ballontur, uanset hvornår i konkurrenceperioden, du deltager.

Konkurrenceperioden er fra 22. august til 4. november 2018.

Ansatte i Miljø- og Fødevareministeriet og Seismonaut samt deres familier kan ikke deltage i konkurrencen. Deltagelse alene garanterer ikke, at deltageren vinder.

Præmie

Ballontur: Der udloddes et gavekort på en ballonflyvning med op til 12 deltagere.

Vinderen vil få mulighed for at foreslå, hvorfra der skal flyves.

Ballonflyvningen vil kunne lade sig gøre i Jylland, Fyn og Sjælland men desværre ikke på Bornholm. Og heller ikke fra øer uden fast broforbindelse.

Gavekortet har en værdi af 26.000 kr. og inkluderer:

  • Velkomst, check-in og sikkerhedsbriefing
  • Invitation til at hjælpe med opsætningen af ballonen
  • Cirka 1 times flyvning i luftballon.
  • Den traditionsrige champagnedåb efter flyvningen
  • Personligt ballondiplom signeret af ballonskipperen til minde om dagen
  • Kaffe, snacks og hygge i solnedgangen
  • Transport fra landingssted tilbage til startplads

Transport til og fra startpladsen er ikke inkluderet.

Dato og tidspunkt for flyvningen aftales direkte mellem vinderen og firmaet bag ballonflyvningen DreamBalloon. Flyvningen vil kun kunne foregå om morgenen eller aften.

OBS! Det er vindens retning på flyvedagen – og firmaet DreamBalloon – der i sidste ende afgør, hvor der konkret kan flyves fra. Det er alene vinden, der er bestemmende for ballonens flyveretning.

Vejret på arrangementsdagen er meget afgørende for, om ballonen kan opsættes. Hvis det blæser mere end 4 meter pr. sekund, det regner eller der er risiko for torden, kan ballonturen ikke gennemføres. Derfor skal vinderen sammen med firmaet DreamBalloon i dagene op til arrangementet forholde sig til vejrprognosen og afgøre, om ballonturen skal forsøges gennemført.

Gavekurve med lokale specialiteter: Der bortgives i alt 10 gavekurve til en værdi af cirka 500 kr. pr. stk.

Vinderen

Vinderne bliver kontaktet via de oplyste mail-adresser. Miljø- og Fødevareministeriet har intet ansvar for, at et kontaktforsøg til en potentiel vinder går tabt, bliver opfanget fx i spamfilter eller af anden grund ikke når frem. Hvis en potentiel vinder ikke svarer inden for en uge efter det første kontaktforsøg, vil den potentielle vinder miste retten til præmien.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter

Præmierne i form af de 10 gavekurve og gavekortet til en ballontur kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer, og da de leveres som gratis præmier frafalder reklamationsretten.

Rettigheder

Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at Miljø- og Fødevareministeriet kan bruge dine forslag, beskrivelser og eventuelt uploadede billeder, uden kompensation. Materialet vil kun blive brugt ifm. kommunikationen omkring projektet Danmarks Naturkanon.

Ansvar

Miljø- og Fødevareministeriet indsamler og behandler dine personoplysninger (navn og ­mail-adresse) i forbindelse med administration af din deltagelse i konkurrencen. Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjepart og vil blive slettet umiddelbart efter konkurrencens afslutning.