Der vises 4/4

Nyeste oplevelser

Suverænt område - vi nyder løb året rundt

Indsendt af Kristina Lee

Løb hele året rundt er balsam for sjælen i dette område; i sne med vinterlys; på stier; på tværs og udenfor stier; store oplevelser i det små; svampe og fugt om efteråret; credits for fotos til Lærke A. Bregenhøj

I skovens dybe, stille ro

Indsendt af Heidi

Dette er mit absolut favorit sted at tage hen, når sindet skal plejes. En gåtur rundt om Bøllemosen, en pause på en bænk, hvor udsigten over mosen kan nydes i stilhed. D Der er så smukt, uanset sæson - forårets lysegrønne farver og efterårets farveeksplosion.

Mosebølle

Indsendt af Jens Jacob Haugaard

Et fantastisk natur sted. Kommer der ofte og nyder naturen. Om sommeren plukker jeg gerne møsebølle (bær) til syltetøj. Har tilbragt mange timer i mosen for at observeret fauna og flora. Har brugt en time på at studerer et firben som jagede myrer. Sjælden natur og tilgængelig for alle. Stierne er gode og transporten nem med S-tog til Skodsborg.

Hindbær

Indsendt af Rosi

Et rigtig godt minde fra min barndom, er sommerens ture til Bøllemosen med min søster og min mor. I skoven fandt vi hindbær og hvis vi var heldige også blåbær. Vi kom dog ikke hjem med mange - de blev spist ude i skoven!

Tak for din oplevelse

I efteråret 2018 kunne alle dele oplevelser fra de 30 steder, der var nomineret til Danmarks Naturkanon. Vi modtog mere end 1.200 oplevelser, som du kan se her på siden. Juryen gennemgik alle oplevelserne inden de traf den endelige beslutning om hvilke 15 steder, der blev udvalgt til Danmarks Naturkanon.

Se den endelige Naturkanon her

Vinderne af konkurrencen får direkte besked.